مشکل در نصب CKEditor و whizzywig و اجرا نشدن آنها

9 پاسخ [اخرین ارسال]
تصویر Ehsan
Ehsan
عضو شده: 08/17/2010
مشکل در نصب CKEditor و whizzywig و اجرا نشدن آنها

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من چندتا مشکل داشتم
1. وقتی ck رو نصب کردم و دسترسی رو دادم ادیتور نشون داده نشد و ارور زیر رو در تنظیمات ck میده
The CKEditor component is not installed correctly. Please go to the CKEditor homepage to download the latest version. After that you must extract the files to modules/ckeditor/ckeditor or sites/all/libraries/ckeditor and make sure that the file modules/ckeditor/ckeditor/ckeditor.js or sites/all/libraries/ckeditor/ckeditor.js exist. Refer to the readme.txt for more information
یعنی اینکه ckeditor.js رو پیدا نمیکنه !
ویک سوال دیگه من خیلی از ماژول های دیگه رو نصب کردم که تو منو لیست نشدن علتش چیه ؟!
با تشکر از شما

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای
عضو شده: 11/30/2008
Re: مشکل در نصب CKEditor و whizzywig و اجرا نشدن آنها

از http://ckeditor.com/download باید برنامه مورد نیاز این ماجول رو دانلود کنید و بعد با ماجولی که دانلود کردید استفاده کنید.احتمالا فایل ckeditor.js جزو همون فولدریست که دانلود نکرده اید.اگر این کار را انجام دادید حتما درست پوشه ها را باهم یکی نکردید.یا اینکه درست نصب نکردید.(بهتره دوباره فایلها رو آپلود کنید)لطفا فایل readme رو که در ماجول وجود داره بخوانید توی اون گفته شده.راستش من با این ادیتور کار نکرده ام.fckeditor که همین سی کا ادیتور بخشی از اون هست کمی با این متفاوت و کاملتر هست اما بسیار عالیست.آموزش اولیه این ادیتور رو در آدرس زیر گفته ام(البته یک نگاه جزئیست):
http://www.fadrupal.ir/node/41

* ckeditor ارتباطی با wysiwyg نداره . نیازی به نصب اون ندارید.

----------------------------------------------------------------------------------
جدای این موارد من پیشنهاد میکنم از bueditor استفاده کنید.یک ادیتور ساده و سبک.من در آدرس زیر در فادروپال این ماجول رو که با المان های اضافی فارسی کردم گذاشتم.توصیه میکنم ازش استفاده کنید و یا حداقل برای بخش کاربری این ادیتور رو فعال بذارید:
http://www.fadrupal.ir/node/40

من ادیتور ها را از حرفه ای تا ساده این طوری مرتب میکنم(البته نظر شخصی):
fckeditor
ckeditor
bueditor
--------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگه من خیلی از ماژول های دیگه رو نصب کردم که تو منو لیست نشدن علتش چیه ؟

منظورتون واضح نیست.اگر میخواهید بگید که ماجول رو فعال میکنید و در مدیریت نمایش داده نمیشه مربوط به اجرای یه سری قسمتها هست که با اجرای کرن حل میشه.ماجول رو نصب کنید و کرون رو اجرا نمایید . یا یه بار دوباره فعال کنید.
اگر منظورتون اینه که اصلا در لیست ماجولها نیست خب حتما در فولدر sites/all/modules نریختید.به بار cash رو پاک کنید ببینید چی میشه.

فا دروپال نخستین مرجع برای تازه کارهای دروپال ؛www.FAdrupal.ir

تصویر Ehsan
Ehsan

ممنون بابت راهنمایتون
مشکل من در ماژول بعد از نصبه که کاربران نمی تونن اونا رو ببینن و مشکل مشاهده ماژول ها رو دارن در صورتی که با وارد کردن آدرس ماژول میات ولی نه توی منو لیست شده نه بالای صفحه برای اینکه این دو جا قرار بگیره باید چیکار کنم دسترسی که اون ماژول برای فرد نمایش داده بشه رو ندیدم فقط دسترسی ها برای مدیریت و ... هستش

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای

بازم منظورتون رو متوجه نشدم.میخواهید دسترسی ماجول رو به یک کاربر خاص بدید؟ دیسترسی یک کاربر رو برای تنظیمات و مدیریت ماجول میخواهید بدهید یا دسترسی مشاهده اون رو؟

در صورتی که با وارد کردن آدرس ماژول میات ولی نه توی منو لیست شده نه بالای صفحه

منظورتون از این جمله چیه؟اگر واضحتر بگین بهتر جواب میگیرید.

تصویر Ehsan
Ehsan

ممنون که جواب من رو می دین
آدرس سایت من www.sslazio.ir هستش شما بازش کنین
خیلی از ماژول هایی رو که نصب کردم برای کاربران عادی قابل مشاهده نیست ! فکر کنم با دیدن سایت مشکلاتشم متوجه بشید
مشکلم با ادیتور حل شد یه سری پلاگین اظافی بود که باید نصب میشد ولی هنوز ماژول ها حل نشده

تصویر alimosavi
alimosavi
مدیر کل
عضو شده: 01/15/2008

سلام
باید به قسمت پرمیشن ( سطح دسترسی ) که در قسمت مدریت کاربر صفحه مدریت هست بری و برای هر گزینه ای یک سطح دسترسی بدی .

مثلا برای نوشتن پیغام خصوصی باید این سطح دسترسی رو به اعضا با زدن تیک روبروی ماجول بدی ...

قطره قطره جمع گردد ..

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای

اگر ماجول کاملا فعال باشه و شما در مدیریت اون رو برای پیکربندی میبینید امکان داره که پرمیشن رو برای anonymose ها نداده باشید.مجوز کاربران مهمان رو برای اون ماجولی که نصب کرده اید بدهید.

تصویر Ehsan
Ehsan

با تشکر از دوستان از تو منوها امکانات اونجا درستش کردم ، یخورده با فارسی مشکل دارم هنوز برام جانیوفتاده
راستی دوستان من ماژول view رو آپلود کردم دیگه سایت بالا نمیات و یه صفحه سفید میات مشکل از کجاست من هنوز نصبشم نکرده بودم

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای

سفید شدن صفحه معمولا بعد از بروزشدن ماجول یا فایلها اتفاق می اقته.یه بار کرون رو دستی اجرا کنید ببینید چه میشه.این مشکل چندین بار برای من خودبه خود بوجود اومده و بعد از چند روز خودش حل شده که دلیل اون هم کرون بوده.
اگر زحمت پاک کردن کش رو هم بکشید بهتره.

اگر مشکل حل نشد این کد رو اول index.php بذارید تا هشداری که بهتون میده راهنماییتون کنه:
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', TRUE);
ini_set('display_startup_errors', TRUE);

تصویر Ehsan
Ehsan

ممنون درست شد مشکلم اما من اشتباهی فایل .htaccess رو پاک کردم و این باعث شد که دیگه هیچ یک از لینک ها کار نکنه ؟!
ببخشید من زیادی سوال می پرسم زیاد وارد نیستم به دروپال

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .