بانک سامان و اقتصاد نوین فارسی !

4 پاسخ [اخرین ارسال]
تصویر نابغه
نابغه
مدیر کل
عضو شده: 12/30/2009

دروپال ماجول های قوی و خوبی برای فروشگاه دارد . ماجول های Commerce و Ubercart برترین ماجول ها می باشد . البته چند رابط مثل رابط OSCommerce و ... برای ایجاد رابطه بین دروپال و دیگر CMS ها وجود دارد امّا هیچ کدام قدرت ماجول های خود دروپال را ندارند .

از نظر من ماجول Ubercat در واقع بهترین ماجول هست . چون API کاملتری نسبت به Commerce داره و پشتیبانی و حمایت بیشتر ازش شده . درحال حاضر دو مشکل در این ماجول وجود داره :

1. فارسی نبودن ماجول
2. پشتیبانی نکردن از بانک های ایرانی

حال به کمک ماجول های سامان بنک و اقتصاد نوین بنک مشکل دوم حل شده - فعلا فایل این ماجول حذف شد تا موقع انتشار نهایی

طرز کار این دو ماجول

این دو ماجول دقیقا شبیه به هم کار می کنند . شما برای استفاده این ماجول ها به Ubercart نیاز دارید و در واقع این ماجول بر روی Ubercart پیاده سازی شده .
مشکلی که وجود دارد ارز ماجول هست . در نسخه اول ماجول ها فعلا این مورد پشتیبانی نمی شود . منظور این است که در نسخه اول ماجول مقدار عددی قیمت را در نظر می گیرد . در این حالت 1$ = 1 ريال ! این در واقع مشکل Ubercart هم می باشد که در آینده مشکل بر طرف خواهد شد . حال برای تغییر $ در نمایش به ریال کافیست به بخش

admin/store/settings/store/edit/format

سایت خود برید . در بخش Currency مقدار Currency Sign را برابر با ريال قرار بدید . در این حالت مقدار پرداختی صحیح خواهد شد .

- توجه داشته باشید که درصورتی که پیام "NuSoap پیدا نشد " دریافت کردید فایل Nusoap را دانلود و در پوشه ماجول سامان قرار بدید . این مشکلات بدلیل جلوگیری از استفاده فایل های Third-party در دروپال هست .

همچنین شما برای وارد کردن MerchentID و Password و انجام تنظیمات اضافی می توانید به بخش

admin/store/settings/payment/edit/methods

رفته و در بخش Saman Bank Settings تنظیمات ماجول را انجام بدید //

- تا اطلاع ثانوی دیگه شاید این طرفا نیام , با فرم تماس تماس بگیرید . هر وقت مشکل CVSApplication حل شد آدرس خود ماجول رو می دم .
با آرزوی موفقیت - نابغه

تصویر ashkesarmaa
ashkesarmaa
دوست صمیمی
عضو شده: 12/19/2009
پاسخ دادن : بانک سامان و اقتصاد نوین فارسی !

دوستان من ماژولا رو نصب کردم روی لوکال مشکلی ندارم اما روی سرور و هاست با اینکه طبق گفته ی نابغه Nusoap رو توی پوشه ی Uc_saman و حتی Uc_eghtesadnovin و حتی ubercart گذاشتم با پیغام nusoap پیدا نشد مواجه میشم ربطی به soap extention داره ؟ نباید soap extention روشن باشه ؟

در حال حاضر

soap extention خاموش هست نابغه جان ولی فایل nusoap رو توی پوشه uc_saman و uc_eghtesadnovin ریختم ولی باز پیغام nusoap پیدا نشد میده باید soap extention رو روشن کنم؟

تصویر نابغه
نابغه
مدیر کل
عضو شده: 12/30/2009
پاسخ دادن : بانک سامان و اقتصاد نوین فارسی !

فایل های جدید رو امتحان کن ببین درست می شه ؟

تصویر mehrdad
mehrdad
عضو شده: 09/21/2011

نابغه عزیز

ضمن تشکر از شما

من یه مشکلی دارم. من از ماژول اقتصاد نوین استفاده کردم.

منتها مشکل اینجاست که وقتی ترانزکشن بدون خطا انجام میشه و میخواد برگرده به سایت تو ادرس domainname.com/cart/eghtesadenovin/complete صفحه سفید میاد

به نظر شما این مشکل هم مال soap هست؟
فایل nosoap رو هم انداختم توی فولدر uc_eghtesadenovin
حتی ماژول soapclient رو هم نصب کردم

اما کماکان اون صفحه سفید میاد.

تصویر mehrdad
mehrdad
عضو شده: 09/21/2011

این فروم و سایت فعال نیست ؟!؟!؟

کسی نیست پاسخی به ما بده.

من لاگ روچک کردم دیددم روی صفحه کامپلیت یه همچین اروری میده

SoapClient::SoapClient() expects parameter 2 to be array, string given در فایل /home/domain/public_html/sites/all/modules/uc_eghtesadenovin/eghtesadenovin.class.inc در خط 214 می باشد.

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .