ابتدا خدمت دوستان عرض کنم که این مطلب را من حدود 2 ماه پیش از طریق فرم تماس به مدیریت سایت فرستادم و بعدا از طریق ایمیل هم پیگیری کردم ولی از آنجا که هیچ پاسخی از طرف ایشان به بنده داده نشد تصمیم گرفتم این قضیه را به صورت یک موضوع انجمن مطرح کنم.
من مدتهاست که با این سایت آشنایی دارم (از اوایل شروع به کار این سایت) به اینجا سر می زنم و تا جایی که از دستم بر بیاد به سوالها پاسخ می دهم.
چند ماهی هست که در آدرس http://local.bloghaa.com وبلاگی را جهت آموزش دروپال راه اندازی کردم و این حق را برای خودم کاملا محفوظ می دانستم که در کنار پاسخهایی که به سوالات دوستان می دادم وبلاگم را هم معرفی کنم (یعنی با گذاشتن لینکی در امضای خودم) تصورم این هست که این کمتر حق هر شرکت کننده انجمن هست و این حداقل پاداشی هست که از طرف انجمن به کاربران فعالش داده میشه
تا حدود دو ماه قبل که متوجه شدم این لینک حذف شده و امکان ایجاد مجدد آن هم برداشته شده.
بعد از ارسال نامه ای به آقای موسوی و پیگیری های ایمیلی متاسفانه هیچ جوابی از طرف ایشان نگرفتم
امروز در پاسخ یکی دیگر از دوستان قصد داشتم لینکی با عنوان (یعنی با استفاده از تگ a)به قسمتی از وبلاگم در جواب به سوالش معرفی کنم که دیدم امکان قرار دادن لینک در پستها هم حذف گردیده است
متاسفانه در کنار نادیده گرفته شدن حقوق مذکور کاربران این سایت اشکالات بسیار دیگری نیز دارد از نبود ویرایشگر که به سادگی و آسانی قابل حل است گرفته تا بسیاری ریزه کاری ها که با اندکی تامل و صرف وقت قابل برطرف کردن خواهند بود، همچنین چندین بار پاک شدن کامل اطلاعات سرور که سبب شد بسیاری از اطلاعاتی که در فروم ها جمع شده بود از بین برود.
قصدم از نوشتن این مطلب فهمیدن این موضع است که آیا ایشان می خواهد به همین رویه یعنی مسدود کردن حقوق اصلی کاربران، عدم مشارکت فعال در سایت و نگه داری ضعیف از سایت ادامه دهند یا قصد تغییر در این ها را دارند؟
نظر سایر دوستان در این باره چیست و چند نفر از دوستان با بنده هم نظر هستند؟ آیا از وضع نگه داری این سایت راضی هستید و آیا این سایت را در شان سایت پشتیبانی فارسی از دروپال می دانید؟