انتقاد به مدیریت این سایت

10 پاسخ [اخرین ارسال]
تصویر local
local
همیشه اینجاست
عضو شده: 01/15/2008

ابتدا خدمت دوستان عرض کنم که این مطلب را من حدود 2 ماه پیش از طریق فرم تماس به مدیریت سایت فرستادم و بعدا از طریق ایمیل هم پیگیری کردم ولی از آنجا که هیچ پاسخی از طرف ایشان به بنده داده نشد تصمیم گرفتم این قضیه را به صورت یک موضوع انجمن مطرح کنم.
من مدتهاست که با این سایت آشنایی دارم (از اوایل شروع به کار این سایت) به اینجا سر می زنم و تا جایی که از دستم بر بیاد به سوالها پاسخ می دهم.
چند ماهی هست که در آدرس http://local.bloghaa.com وبلاگی را جهت آموزش دروپال راه اندازی کردم و این حق را برای خودم کاملا محفوظ می دانستم که در کنار پاسخهایی که به سوالات دوستان می دادم وبلاگم را هم معرفی کنم (یعنی با گذاشتن لینکی در امضای خودم) تصورم این هست که این کمتر حق هر شرکت کننده انجمن هست و این حداقل پاداشی هست که از طرف انجمن به کاربران فعالش داده میشه
تا حدود دو ماه قبل که متوجه شدم این لینک حذف شده و امکان ایجاد مجدد آن هم برداشته شده.
بعد از ارسال نامه ای به آقای موسوی و پیگیری های ایمیلی متاسفانه هیچ جوابی از طرف ایشان نگرفتم
امروز در پاسخ یکی دیگر از دوستان قصد داشتم لینکی با عنوان (یعنی با استفاده از تگ a)به قسمتی از وبلاگم در جواب به سوالش معرفی کنم که دیدم امکان قرار دادن لینک در پستها هم حذف گردیده است
متاسفانه در کنار نادیده گرفته شدن حقوق مذکور کاربران این سایت اشکالات بسیار دیگری نیز دارد از نبود ویرایشگر که به سادگی و آسانی قابل حل است گرفته تا بسیاری ریزه کاری ها که با اندکی تامل و صرف وقت قابل برطرف کردن خواهند بود، همچنین چندین بار پاک شدن کامل اطلاعات سرور که سبب شد بسیاری از اطلاعاتی که در فروم ها جمع شده بود از بین برود.
قصدم از نوشتن این مطلب فهمیدن این موضع است که آیا ایشان می خواهد به همین رویه یعنی مسدود کردن حقوق اصلی کاربران، عدم مشارکت فعال در سایت و نگه داری ضعیف از سایت ادامه دهند یا قصد تغییر در این ها را دارند؟
نظر سایر دوستان در این باره چیست و چند نفر از دوستان با بنده هم نظر هستند؟ آیا از وضع نگه داری این سایت راضی هستید و آیا این سایت را در شان سایت پشتیبانی فارسی از دروپال می دانید؟

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای
عضو شده: 11/30/2008

1-این یک مشکله که من از اول لحظه ورودم به این سایت مثل شما حدود یک سال و خرده ای پیش داشتم.حتی اومدم کهیه نظر بذارم که فروم ها رو با سیستم های دیگه ای مثل ویبولشن بزنند ولی گفتیم دروپال باید همه چیش دروپالی باشه.قبلا تصاویر هم بودند اما الان همون هم در تم جدید نیست.
2- امضا مطلب مهمیه .چون خیلی ها نمیدونند سایتهایی رو که با دروپال ساختند رو کجا معرفی کنند.یه تاپیک هست ولی کی میاد میگرده اونو پیدا میکنه.توی هر سیستمی محلی برای آموزش و مشاهده تمامی سایتهای مشاهده شده وجود داره و در ضمن امضاها هم هستند.خیلی راحت مشکلها برطرف میشه و در ضمن برای بازدید بیشتر هر دو سایت خوبه.منم سایت ایران دروپال رو زدم.براشم وقت میذارم.بهتره که یه جایی لینک بشه.
http://irandrupal.hoo.ir
3- یه مطلب دیگه اینه که امکان تغییر یوزر نیم رو اگه بدند بهتره.چون خیلی ها نمیدونستند و با یه اسمی ثبت نام کرده اند و الان میخوان تغییر بدند.مثل یه ایمیلی که یکی از دوستان بهم زد و گفته بود میخواد اسمش عوض شه.در ضمن توصیه میکنم همه اسمای واقعیشون رو بذارند.یا اینکه حداقل به جای نمایش یوزر در پستها , اسمهای واقعی گذاشته بشه.

4- فکر میکنم موسوی جان به خاطر سئو و سرعت سایت اینکارو کردند.استفاده بسیار کم از کدهای اچتمل , ماجول, عدم ارسال عکس و تصویر , تم سبک , و عدم پشتیبانی کاربران از امضا و درج تصویر نکته های عمومی برای بالابردن سئوی سایت محسوب میشند.باید بگم من سئوی سایتم رو به 97 درصد هم رسوندم اما آخرش دوام نیاوردم و نشد نگهش دارم.نمیشه که سایت هیچی نداشته باشه.

یه پیشنهاد:
اگر خواستید مییتونیم با چند تا از بچه ها بیایم و فیلمهای آموزشی برای سایت بذاریم.من که پایم.اگه کسی هم نبود من هستم.دروپال اپن سورسه باید کمک کرد جذبش شند.

فا دروپال نخستین مرجع برای تازه کارهای دروپال ؛www.FAdrupal.ir

تصویر local
local
همیشه اینجاست

بعید میدونم تکنیک های سئو پیشنهاد کنند که جلوی لینک دادن رو بگیرید بر عکس پیشنهاد سئو این هست که تبادل لینک رو با سایتهای دیگه داشته باشید این روش فقط باعث میشه که سایت های دیگه عقب بیافتند نه این که سایت ما جلو بیوفته

تصویر amir abbas
amir abbas
عضو شده: 12/02/2009

این حرکت هیچ ربطی به سئو نداره. اتفاقا لینک به سایت های مرتبط می تونه تو بالا رفتن رتبه سایت تاثیر گذار باشه

من فکر می کنم این سایت بیشتر روی فعالیت خودش و اینکه خودش پک فارسی رو ارائه داده تاکید داره. این خوب نیست. جدا کردن پروژ ترجمه دروپل از سایت اصلی و ارائه پک فارسی به شکل مجزا و به اسم یک سایت خاص به نظرم تنها هدفی که دنبال می کنه اینه که اسم سایت رو معروف بکنه. البته من به بچه ها هم گفتم. این سایت با این ظاهر و طراحی و با این سیاست ها و با این سرویس ضعیف هیچ وقت نمیتونه ساپورت مناسبی ارائه بده. اولین چیزی که از یک سی ام اس به چشم میاد قالبشه و یکی از عواملی که افراد رو جذب یک سی ام اس می کنه یه قالب مناسب و زیباست که متاسفانه روی این سایت قالب جالبی نمی بینیم. عملا با این وضعیت هر کس دروپل رو ببینه ازش فرار می کنه Smile
شما فکر می کنید تو ایران کسی دروپل رو نمیشناسه ولی حقیقت اینه که خیلی ها این سیستم رو از نسخه های قبلی میشناسن و باهاش پروژه تحویل میدن.
نمونش سایت

www.porsojoo.com

این سایت رو یه شرکت طراحی وب تو قم راه اندازی کرده اون هم مدت ها قبل
و یا سایت www.nimrooz.net و طراحی هایی که سایت نیمروز تحویل داده مثل سایت http://unishop.ir/

همونطور که می بینید همه این سایت ها با دروپل راه اندازی شدن و ساپورت دروپل هم ارائه نمیدن ولی ظاهر و امکانات سایتشون به مراتب بالاتر از این سایته.

چیز هایی که به نظرم میرسه اینهاست

1- این سایت اگر بخواد موفق باشه اول اینکه احتیاج به افراد متخصص داره. تا وقتی که فارسی ساز این همه مشکل داشته باشه و تاریخ شمسی با هزار پیغام خطا و دست بردن تو کد هسته قابل نصب باشه و دو تا قالب مناسب فارسی برای سیستم ایجاد نشه نمیشه امیدی به موفقیت داشت. اول بهتره سیستم رو در حد مطلوب یاد بگیرید بعد اقدام به پشتیبانی کنید چون اینطوری به جایی نمیرسید

2- سرویس مناسب و تخصص افراده که یک سایت رو معروف می کنه نه ارائه پک ترجمه. بهتر بود سایت به جای جدا کردن مسیرش از پروژه ترجمه تو سایت اصلی به همون پروژه ملحق میشد و همونجا کار فارسی سازی رو دنبال می کرد. شاید یکی از دلایلی که کسی با این سایت همکاری نمی کنه اینه که سایت خودش رو از سایت اصلی جدا کرده و داره ساز خودش رو می زنه

من مدیر این سایت رو نمی شناسم ولی بالاخره این آقا هم داره زحمت میکشه. هم هزینه ای کرده برای این کار و هم وقت گذاشته ولی برداشت من اینه که تسلط این دوستمون و همکارانشون در حدی نیست که بتونن یه تصویر جذاب و شایسته از نرم افزار دروپل به تصویر بکشن. در حال حاضر هر کس این سایت رو می بینه ترجیح میده از همون وردپرس استفاده کنه و سمت این سیستم نیاد چون نه فارسی ساز به درد بخور داره، نه ماژول تقویم فارسی و نه حتی یک قالب سالم فارسی

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای

- اولا باید بگم که من هیچ وقت نگفتم لینک دادن برای سئو بده یا خوبه.منظور من عدم پشتیبانی از امضا بود.هر امضا حدودا دو یا سه در صد سرعت رو میاره پایین.
شک نکنید که در یک بحث که راه اندازی میشه به خصوص در فروم هایی مثل اینجا اگر قرار باشه زیر هر پست و نظر یه امضا نشون داده بشه (حداقل هر امضا بیش از 50 کارکتره) سرعت تا یه حدودی میاد پایین.
میتونید چک کنید.سئوی سایت رو بگیرید و بعد از دو روز که امضا رو فعال کردید لینکتون رو بدید تا بگم چقدر کم شده.من معتقدم سئو مثل یه بچه میمونه , زود قهر میکنه و زودم میشه آرومش کرد.سایت دروپال در مقایسه با سایتهای پشتیبانی سیستمای دیگه خیلی از این نظر جلوتره(واقعا خیلی) و دلیل این سرعت هم میتونه برگرده به کاهش پیدا کردن مطالب این سایت بعد از مدتی که اطلاعات از روی سرور حذف شد.
- به هر حال نکته ای که باید توجه کرد اینه که بازدیدکنندگان به طور مستقیم با سایت های امضا آشنا میشن و این وحشتی که شما میگین رو تا حد زیادی برطرف کنه.
- کار قشنگیه اگه یه لیست تصویری هم از سایتهایی که توی ایران زده شدند با این دروپال در این سایت بذارند.
- در مورد سایتهایی که گفتید من میتونم سایت مشاوره انتشارات بین المللی گاج رو مثال بزنم.یا سایت اخبار ریاست جمهوری.اینا که خیلی بیشتر تو چشمند.اما فکر میکنم هیچ کدومشون از این سایت استفاده نکرده باشند و یا خودشون فارسیش کردند یا اینکه با پیشفرضش کار کردند.
- در مورد ترجمه کاملا حق با شماست.اینو جدیی میگم.
- در مورد تم به نظر من موسوی جان بد کار نکرده.فقط زیادی تمش با کلاسه

- این رو هم بدونید که این سایت به عنوان مرجع دروپال فارسی رو فقط یک نفر یک تنه داره میچرخونه.نهایتا دو نفرند.باید به هم کمک کرد.یادم هست قبل از دان شدن سایت , دو سه نفری بودند که خوب به این سایت میرسیدند.ترجمه های جالبی رو هم در مدت خیلی کم ارائه دادند.حتما میشناسیدشون.من نمیخوام اسمشونو بگم.اما حالا خبری ازشون نیست.

تصویر alimosavi
alimosavi
مدیر کل

من تقصیری ندارم Smile

شما مگر خبر نداششتید که اطلاعات سایت دوباره ایمپورت شده . ( اونم بعضی جداول سایت )

از شما مخصوصا آقای لوکال این حرفا بعید بود .

شما کسی رو سراغ دارید بیاد یوزر و پس سی پنل رو به دوستی که فقط از اینترنت باهاش ارتباط داره بده و بهش بگه تو مستول سایت باش . کاری که من چندین بار برای شما آقای لوکال انجام دادم ! و اتفاقا شما ما رو قابل ندونستید جواب بدید Smile

من اتفاقا از ایجاد سایت های جدید آموزش دروپال حمایت می کنم و حاضرم اونها رو در لیست سایت های رسمی مورد قبول سایت دکر کنم .

خوش بختانه یا متاسفانه من درگیر کنکور ارشد هستم و باز هم شما لطف کردید و در تاپیک ایجاد مدریت همکاریتونو اعلام نکردید Smile

این ایرادات از زمان از دست رفتن اطلاعت و فایل های سایت پیش اومده که دارم کم کم رفع می کنم .

مورد لینکم بعدا یه یاد آوری کنید که الان باید برم عجله هست ( احتمالا یا فرمتو ست نکردم یا ماجولش غیر فعال شده )

همت کنید شما یکم به وظع این سایت برسید .

دیگه نا مردی هست اگر به حق این سایت ( حالا خودمو ولش ) توی گسترش این سیستم اذغان نکنید . اولی که من شروع کردم اینکارو تعداد نتایج سرچ دروپال 10 تا بود تو گوگل حالا تست کنید .

و بعید می دونم کسی روحیه اپن سورس منو قبول نداشته باشه همونطور که چندین بار فایل های فارسی رو برای هادی فرنود فرستادم و ایشون با فایل ها ما دارم تو سایت دروپال جولان می دند و حتی اسمی از ما و سایتمون هم عنوان نمی کنند .

اگر واقعا اینطوری فکر کردید من متاسفا برای خودم ...

لطفا اگر این اعتراضات واقعی هست به تیم مدریت بپیوندید ...

قطره قطره جمع گردد ..

تصویر a_mehr
a_mehr
عضو شده: 12/07/2009

دوستان سلام
من بعد از یکسال عضویت در این سایت و رفت و آمد چند باره در اون احساس می کنم که اینجا خیلی سوت و کوره شاید تاریخ های درج مطلب در انجمن و پاسخ به سوالات دلیل خوبی برای این مدعا باشه. چرا اینجوریه؟ اصلا کسی اینجا هست؟

مکانی برای علاقه مندان به تجارت الکترونیک
http://bitcont.blogfa.com

تصویر ashkesarmaa
ashkesarmaa
دوست صمیمی
عضو شده: 12/19/2009

با سلام و عرض ادب جناب آقای موسوی اینکه اشکالات سایت رو مرتبا با فرا فکنی به گردن این و آن بندازید دردی دوا نمیکنه اینکه سایت drupalcms با ترجمه شما جولان میده (که من بعید میدونم) چون اون ترجمه از زمین تا آسمون با ترجمه این سایت متفاوته هم باز مشکلی از شما و ضعفهای این سایت حل نمی کنه خودتونم انصاف داشته باشید اونا بهتر از شما کار کردند چه روی طراحی سایت خودشون و چه در کیفیت پاسخ دهی با یه جستجوی ساده بین سوالات مشترک و بررسی پاسخ های ارائه شده توسط شما و drupalcms این امر به وضوح به چشم میخوره حرف این نیست که اونا خوبند و شما بد حرفم اینه که یا کاری را نکنید یا درست انجامش بدید خودمونیم همین تغییر اندکی هم که در این سایت انجام شده مرهون کل کل شما و سایت رقیبه و گرنه تا 100 سال آینده هم شما به سایتت دست نمیزدی اگر یک ماه سایتتو بندازی پائینو بعدش با یه تم درست حسابی و ترجمه ای که لا اقل پر از غلط املایی نباشه (حالا اشکالات ترجمه ی ناصحیح پیش کش) برگردی بهتر نیست؟ با این رویه نه قدرت رقابت داری نه قدرت رفاقت یه سرچ توی گوگل نشون میده چند ماهه دیگه تعداد لینکای تو هم از سایت رقیب کمتر خواهد بود خلاصه من آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

تصویر 20irib
20irib
حرفه ای

شماها چيز ديگه اي بلد نيستيد؟
شماهايي كه اومديد اينجا خودتون ب بسم اله دروپالو از اينجا ياد گرفتيد،اونوقت ميريد تو دروپال سي ام اسي كه چند ماه نيست زده شده رفع اشكال راه ميندازيد براي كاربراش؟به خصوص شما لوكال خان كه جرياناتي داريد واسه خودتون تو اون سايت، راستش من جزو اولين كساني بودم كه سايت دروپال سيمس رو ديدم،هنوز ده تا پست نداشت،اون ده تا پستشم عينا از همين سايت برداشته بودند،همينايي كه توي مستندات ايران دروپاله.جالب اينجاست كه در مورد هر سوالي كه تو فادروپال مطرح ميشه دوروز بعدش همين سايتي كه ميگين يه مقاله مصور ميزنه.عجب،عجب،عجب.
بحث اين حرفا نيست،تيم سه نفره اينجا هركدوم مشكلات خودشونو دارن.مشكلات زيادي وجود نداره،كاش آدم بخواد كاري رو بكنه،اينجا اولين مرجع فارسي دروپال بوده و خواهد بود
البته خوبه كه انتقاد ميكنيد،خيلي زود اينجا هم به روزاي اوج خودش برميگرده.اونا هم دارن براي سايتشون زحمت ميكشن و موفقند،انشااله كه موفقتر شند.

تصویر ashkesarmaa
ashkesarmaa
دوست صمیمی
عضو شده: 12/19/2009

مشکل مدیریت اینجا و این سایت همینه از یه طرف میگه پیشنهاد بدید و انتقاد کنید بعد تا انتقاد و پیشنهادی میشه زود جوش میاره بابا من کاری به هیچکس ندارم هرکی اول اومده دلیل بر بهتر بودنش نیست چون اینجا اولین مرجع پشتیبانی فارسی بوده دلیل نمیشه بهترین باشه درد ما ایرانیا همینه هی میگیم ما بودیم ما بودیم ما بودیم خوب بابا حالا چی هستیم بله ما یه زمانی حافظ و سعدی و بوعلی سینا داشتیم و ابر قدرتی بودیم که چی ؟ اشتباه این سایت و تیم مدیریتش اینه که فکر میکنه چون اولینه باید همه بگن به به و چه چه در حالیکه من ترجیح میدم سایتی رو به عنوان پشتیبانی بپذیرم که شکیل ، سازماندهی شده و دارای حداقل خطا باشه شما ترجمه ی این سایتو یه نگاه بنداز تیم مدریت (صحیحش تیم مدیریت است ) و 1001 غلط املایی دیگه اینا ایراد الکی نیست اینها ضعفه تا اینا حل نشه نمیشه گفت این سایت و مدیرانش تکونی دادند به خودشون از وقتی دروپال سی ام اس اومده این ضعفا بیشتر نمود کرده چون کاربرا دارن مقایسه میکنن مدیرای این سایتم یه دوری توی سایت خودشون و اونجا بزنن اگه منصف باشن به اونا 17 میدن از 20 به خودشون 9.25 موفق باشید.

تصویر نابغه
نابغه
مدیر کل
عضو شده: 12/30/2009

نظر شما بسیار عالی بود . از شما متشکرم . اتهامات یا بهتر بگم انتقادات شما وارد هست ! ولی گفتم به زودی ... به زودی یک اتفاق بزرگ منتظر هست ... حدود یکی دو ماه دیگه ... قدرت رو توی این سایت خواهید دید . به زودی ...

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .